Serveis mínims a Renfe i Adif demà divendres

L’R1 demà, divendres 9 de febrer, circularà amb els serveis mínims establerts en la jornada de vaga de Renfe i Adif. A l’R1 el servei serà del 66% en hora punta, mentre que la resta de la jornada serà del 33%. Els treballadors demanen instaurar immediatament la jornada laboral de 35 hores a la setmana. El 16 i 17 de febrer també s’han programat aturades a Rodalies per reclamar més personal.

El sindicat de Comissions Obreres (CCOO) ha convocat una aturada en què reclama instaurar la jornada laboral de 35 hores setmanals immediatament, demanen més personal i responen contra l’eliminació de les categories d’ingrés al grup Renfe. El 16 i 17 de febrer, CCOO també ha convocat dues jornades de vaga només a Rodalies. Durant aquestes dues jornades, les aturades seran parcials, entre les 7 i les 9 del matí i les 15 i 17 hores. Els treballadors de Renfe i Adif estan cridats a una jornada de vaga aquest divendres 9 de febrer. Els trens de Rodalies, com és l’R1, circularan segons els serveis mínims que s’han establert. En hora punta, entre les 6 i 9.30 h al matí i 17.30 i 20.30 h a la tarda, circularan el 66% dels trens. La resta del dia, el servei mínim s’ha establert en el 33%.

També hi ha afectacions en els trens de mitja distància, que circularan amb serveis essencials del 65% durant tota la jornada i els AVE-llarga distància, del 73%.

El sindicat de Comissions Obreres (CCOO) ha convocat una aturada en què reclama instaurar la jornada laboral de 35 hores setmanals immediatament, demanen més personal i responen contra l’eliminació de les categories d’ingrés al grup Renfe. El 16 i 17 de febrer, CCOO també ha convocat dues jornades de vaga només a Rodalies. Durant aquestes dues jornades, les aturades seran parcials, entre les 7 i les 9 del matí i les 15 i 17 hores.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *