Els Maduixots posen un punt i final brillant a la temporada que els ha fet ser “colla de set”

Pca Ajuntament, diumenge
Pca Ajuntament, diumenge

Els Castellers de l’Alt Maresme van fer els seus millors castells durant la seva diada particular, celebrada enguany a la nostra ciutat.

Els Maduixots van descarregar el 3d7 i el 4d7 amb l’agulla, però no van poder descarregar completament el 9d6, un castell que necessita tres aletes simultànies. Un dels poms de dalt va caure quan el castell ja estava carregat.

Els Castellers de l’Alt Maresme van alçar també un castell fet íntegrament per dones, noies i nenes castelleres, a més d’un pilar infantil amb la canalla de la colla i set pilars en honor a cadascun dels set municipis dels quals en formen part. Un dels pilars va caure però això no va fer que l’actuació quedés deslluïda.

Els Castellers de Castelldefels van carregar un pilar de quatre, un 3d7, la torre de 6, el 4d7 i un pilar de cinc. Els Castellers de Sant Feliu van completar la diada castellera a una de les places talismà per la colla maduixota.

En acabar la seva diada, els maduixots van anar a celebrar el final de temporada a la Muntanyeta, amb un dinar de germanor.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat