L’Atsoc ultima la doble representació de “JesuCrist Superstar” per aquesta Setmana Santa

jesucrist_superstar

Divendres Sant després de la processó del Silenci i de la Llum, cap a les deu del vespre, i Diumenge de Resurrecció, a les set de la tarda. Són les dates escollides per l’Atsoc per tornar a representar el musical “JesuCrist SuperStar” que van estrenar el Nadal passat. Amb la diferència que la recaptació per la venda d’entrades la destinaran a finançar els diversos projectes artístics que prepara el grup de teatre calellenc. El peu és de 10 euros i es poden comprar a taquilla de la Sala Mozart.

L’òpera rock repassa els últims set dies de la vida de Jesucrist, des de la seva entrada a Jerusalem fins a la crucifixió. I per això l’Atsoc va decidir programar-ne noves funcions coincidint amb la Setmana Santa. Serà Divendres Sant i Diumenge de Resurecció, a la Sala Mozart.

Pensen en la gent que es va quedar sense entrada quan van estrenar el musical perquè, de fet, l’espectacle és pràcticament el mateix. “Hi ha petites variacions perquè algun actor no hi pot participar i s’ha hagut de reemplaçar; però els papers principals són els mateixos. D’entrades se’n podran trobar el mateix dia a taquilla, però recomanem que es comprin abans per poder triar localitat. El ritme de venda és bo però segur que en queden pels d’última hora”, ha comentat Jordi Coll, vicepresident de l’Atsoc.

El preu de les entrades és de 10 euros, disponibles a taquilla de la Sala Mozart de forma anticipada i també el mateix dia abans de la representació.

atsocAl marge de posar en escena la seva producció teatral, la gent de l’Atsoc també participen dels actes litúrgics de la Setmana Santa. Hi han estat convidats per la Parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau, i agraeixen l’acollida que han tingut. “Vam tenir l’oportunitat d’intervenir durant la beneficció de Rams intepretant ‘Osanna’ i la impressió que tinc és molt bona, també pel que ens han fet arribar. Reiterarem l’agraiment a Mossèn Cinto per l’oportunitat que ens ha brindat”, ha manifestat Coll.

Van cantar el Diumenge de Rams a la plaça de l’Església durant el moment de la benedicció de palmes, palmons i fulles de llorer; i divendres acudiran a la Missa de la Passió, prèvia a la primera de les funcions del seu JesuCrist SuperStar. El musical s’ha inclòs en la programació dels actes que difón la Parròquia de Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat