Els Maduixots preparen la diada castellera de Calella

Foto d'arxiu

S’espera una plaça plena de gom a gom i rica en colors per la diada castellera de la Festa Major de la Minerva, aquest dissabte 24 de setembre (18h), que Ràdio Calella TV retransmetrà en directe. Els Maduixots seran els amfitrions i els acompanyaran els Minyons de Terrassa i els Xics de Granollers. La plaça de l’Ajuntament podria viure una jornada amb construccions força espectaculars. Almenys per part dels de la camisa vermella, que s’estan preparant per la seva primera participació al Concurs de Castells de Tarragona, el cap de setmana vinent.

La cap de colla, Andrea Almenta, ha avançat a Ràdio Calella TV que preveuen recuperar les construccions de 7 per la diada de La Minerva 2022.

Estem assajant tota la gamma mitja i alta de 7. A una setmana del Concurs de Castells de Tarragona, en principi hi portarem construccions de 7 bàsiques i amb agulla. Aquest any encara no els hem portat enlloc i ens agradaria estrenar-los postpandèmia a Calella.

Calella servirà d’assaig per l’actuació que els Maduixots faran pel Concurs de Castells de Tarragona, el primer cap de setmana d’octubre. Serà la primera vegada que la colla participarà a la gran cita del món casteller, al costat de les grans i històriques.

Això si el tem ps ho permet i la pluja no els ho espatlla. En tot cas, tenen pla B previst.

La pluja ens altera els plans en el sentit que no podrem actuar a plaça, que és el que ens agrada, que s’ompli de color i la gent ens vegi. Tenim un pla B: el president ha parlat amb l’Ajuntament i si el temps no ens ho permet, portarem els castells a dins de l’església.

La diada castellera de la Festa Major de la Minerva començarà a les sis de la tarda i serà retransmesa en directe per Ràdio Calella TV.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *