Puigneró i el seu homòleg navarrès inauguraran la 41 Fira de Calella i l’Alt Maresme

El vicepresident de la Generalitat, Jordi Puigneró, i el seu homòleg navarrès, Javier Remírez, seran els encarregats d’inaugurar la 41a edició de la Fira de Calella i l’Alt Maresme. Els dos representants de les institucions acompanyaran a l’alcalde, Marc Buch, en el tradicional tall de cinta que donarà el tret de sortida a quatre dies replets d’activitats dins del recinte firal.

La 41 edició de la Fira dedicarà el monogràfic a Navarra, amb una presència important de la seva gastronomia, tradició i cultural. La mostra, però, també farà bandera de la solidaritat i la sostenibilitat, amb la venda dels mocadors solidaris i els tallers sobre l’emergència climàtica. Cada dia, a l’escenari del Passeig Manuel Puigvert, hi haurà actuacions de música o dansa per a tots els públics, i tallers infantils. La nova regidora de Fires, Lucia Sánchez, ha garantit activitats per a totes les edats i una fira molt més intuïtiva.

Hi ha tants tallers i activitats que es feia una mica complicat entendre on es feia cada cosa. Per millorar això, hem fet un plànol amb colors perquè tot s’entengui millor. Enguany tindrem moltíssimes activitats per a totes les edats, sempre hi havia un franja d’edat que quedava més orfe i hem evitat en aquesta edició que això passi.

Una de les altres novetats importants d’aquesta fira és que inclourà un espai per a les famílies lactants i una ludoteca per a infants de fins a tres anys. Serà una zona habilitada amb microones, neveres i trones per poder alletar als més petits.

Tindrem altres novetats amb nous espais com el de lactància per a les famílies que estiguin alletant els seus nadons. Serà un espai amb microones, canviadors, neveres i trones. També tindrem una ludoteca per a nens fins a tres anys.

La 41a edició de la Fira de Calella i l’Alt Maresme s’inaugurarà demà a les 17.30h de la tarda i estarà oberta divendres i dissabte de 11 a 14.30h i de 17 a 22h i diumenge d’11 a 14.30h i de 17 a 21h. Les entrades es podran adquirir al mateix recinte o per internet a la pàgina firadecalella.cat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.