Els menors de 16 anys hauran de portar una autorització per entrar a Barraques

L’Ajuntament de Calella ha publicat la guia per gaudir de la programació musical de Barraques de Festa Major, amb el cartell i els horaris dels concerts que tindran lloc des de divendres fins diumenge. La informació també recull la normativa que cal complir dins l’envelat a nivell de seguretat i, en aquest sentit, fa èmfasi en els requisits d’accés per als menors de 16 anys. D’acord amb el Reglament d’espectacles públics i activitats recreatives, només poden entrar-hi els nois i noies que presentin una autorització dels pares o tutors i vagin acompanyats per un adult.

El personal d’accés de Barraques demanarà una autorització signada pels pares o tutors per permetre l’entrada a l’envelat durant les nits de concerts de Festa Major. Així ho recull la guia que ha fet pública l’Ajuntament de Calella, d’acord amb l’article 53 del Decret 112/2010 de 31 d’agost pel qual s’aprova el Reglament d’espectacles públics i activitats recreatives i que estableix algunes excepcions sobre l’accés dels menors de 16 anys quan es tracta d’actuacions en directe. Amb tot, han d’anar acompanyats d’un adult i presentar una l’autorització de responsabilitat signada. 

El consistori ha penjat a la pàgina web el formulari que cal emplenar. Hi podeu accedir clicant aquí.

La guia per viure unes Barraques segures també recull altres consells de seguretat i els enllaços dels horaris de transport públic.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *