Els Mossos alerten de l’ús dels marcadors per robar als pisos buits

En època estiuenca i vacacional molts pisos queden buits. Per això, els lladres de pisos utilitzen objectes gairebé invisibles que col·loquen entre el marc i la porta d’entrada del pis, per saber si el domicili té moviment. En el cas que, entre un o dos dies, el marcador segueixi a lloc saben que poden entrar a robar amb més facilitat.

Els Mossos d’Esquadra prevenen sobre l’ús que fan els lladres de pisos dels marcadors, que es fan servir per detectar si el pis està buit. En temporada vacacional el seu ús augmenta i hi ha diverses investigacions de robatoris a domicili en els quals els lladres han utilitzat aquest modus operandi. La detecció a les portes de qualsevol marcador, sigui de plàstic, paper o bé fils prims de silicona o pegament dissimulats entre el marc i la porta, pot alertar sobre els robatoris de pisos.

En cas de localitzar una marca a la porta les xarxes socials no són les eines més adequades per denunciar aquest fet, sinó que s’ha de vincular les denúncies pels canals establerts, comissaries de policia, agents o el 112.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *