Els Mossos d’Esquadra activen la unitat especialitzada per buscar en coves i túnels del pantà de Susqueda la parella desapareguda

Fotografia: Bombers de la Generalitat

Aquest matí, els Mossos d’Esquadra han activat la unitat aquàtica per buscar la parella desapareguda des de fa onze dies al pantà de Susqueda. A banda, han mobilitzat la unitat especialitzada a rastrejar el subsol amb la finalitat d’entrar a les coves i túnels.

Tot això, després que els Bombers de la Generalitat donessin ahir per acabat l’operatiu de la recerca per falta d’indicis. Els Centre de Comandament dels Bombers que durant deu dies ha coordinat les tasques de recerca, s’ha desmuntat.

Fonts dels Bombers van informar ahir a través de les xarxes socials que desmuntaven l’operatiu de recerca per falta d’indicis, però que es posen a disposició dels Mossos d’Esquadra per quan els ho requereixin.

Aquest diumenge, s’ha pentinat un tram de set quilòmetres, des de la presa i fins al pont de Sau, on es van trobar el cotxe i el caiac dels joves enfonsats.

Els equips han treballat per terra, aigua i aire amb l’ajuda d’un helicòpter. Els treballs s’han centrat sobretot en la zona on els gossos especialitzats van detectar rastres dels joves. Però la profunditat, de 35 metres i el fang han dificultat les tasques de recerca.

El diumenge va acabar com començar, és a dir, sense cap mena de rastre de Marc Hernández, de 23 anys i veí d’Arenys de Munt, i Paula Mas, de 21 anys i veïna de Cabrils.

A la zona han trebalalt vuit dotacions dels Bombers de la Generalitat, entre les quals hi ha unitats del Grup de Reforç d’Actuacions Especials (GRAE), diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, voluntaris d’ADF’s i efectius de la Guàrdia Civil.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *