Els musicals seran els protagonistes de la segona edició del Calella Film Festival

Presentació del Calella Film Festival

Els organitzadors del Calella Film Festival han rebut més de 120 pel·lícules per al concurs oficial del certamen. La procedència és molt variada, fins i tot ha arribat un treball des de la Xina, a banda de països com Alemanya, Xipre o Itàlia.

El jurat n’ha seleccionat 8 que competiran a la secció Low Budget. El director del Calella Film Festival, Jonathan Ruiz, ha explicat durant la roda de premsa de presentació del festival que la temàtica dels films és molt variada, hi ha temes socials, culturals i polítics: “Tenim des d’una pel·lícula social com Family Member, que ens ha arribat des de Xipre; o La Mano invisible, de tema política, Pàtria, film èpic protagonitzat per Miquel Sitjar o thriller amb un guió espectacular, bajo la rosa. Tindrem gairebé a tots els directors que vindran a presentar els seus films”.

Enguany, i com ha novetat, s’han creat els Creative Rosebud Awards, per donar cabuda a alguns films que per diferents raons no poden concursar al Low Budget.

Jonathan Ruiz també ha destacat que enguany el Beach Festival estarà dedicat als musicals i la festa central estarà dedicada a Grease.

Per la seva banda, l’alcaldessa de Calella ha destacat que el Calella Film Festival, tot i comptar només amb dues edicions, representa per a la ciutat un segell de qualitat. Montserrat Candini ha parlat del projecte Calella Film o Calella Plató recordant que dels 4040 films que es van rodar durant l’any passat, 6 van ser a Calella. Segons ella, el Calella Film Festival pot contribuir a incrementar durant els propers anys el nombre de pel·lícules rodades a la nostra ciutat: “Estem treballant molt el que és el Calella Plató. L’any passat en el conjunt del país es van filmar 4040 projeccions filmades sobre municipis del conjunt del paós. D’aquests, 6 van ser a Calella com 100 metros o Amics Per Sempre sobre els 25 anys dels Jocs Olímpics de Barcelona. Si vosaltres voleu podem treballar durant molts anys plegats, si esteu d’acord, ens agrada molt la diversitat cultural”.

Montserrat Candini també ha posat en valor la implicació d’altres entitats de la ciutat amb el Calella Film Festival com enguany l’ATSOC.

La segona edició del Calella Film Festival es farà del 24 de juny al 2 de juliol.

Aquí pots escoltar l’entrevista íntegra amb Jonathan Ruiz.

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *