Un advocat barceloní s’ofereix a portar gratuïtament el cas d’Aurora González

Javier Bustos Castellanos es farà càrrec i assessorarà legalment la veïna de Calella, Aurora González, que denuncia amenaces i agressions per part de les persones amb qui conviu al seu pis del carrer Sant Antoni, i que es neguen a abandonar-lo. S’ocuparà del cas penal, és a dir, estríctament dels episodis de violència i vexacions que exposa pateix des de fa mesos per part del matrimoni magribí i el ciutadà d’orígen magribí. Un altre lletrat li està portant la petició de desnonament que ha iniciat per aconseguir que un jutge ordeni que deixin el pis. L’advocat Bustos Castellanos va tenir coneixement del cas a través dels mitjans de comunicació i va contactar amb ella per oferir-li els seus serveis de manera gratuïta.

Segons ha pogut saber Ràdio Calella TV, advocat i defensada s’han reunit aquestes darrers hores per posar en comú tota la documentació i la informació que Aurora González ha anat acumulant des del novembre del 2016, quan fixa l’inici de les amenaces i agressions que diu s’haurien seguit produïnt fins fa pocs dies.

L’advocat ha explicat a aquesta emissora que la falta d’assesorament legal ha perjudicat greument els interessos d’Aurora González, però veu amb optimisme una resolució favorable del cas del qual ara s’ocuparà, de forma gratuïta. Javier Bustos Castellanos sreconduirà el cas al·legant que els diversos episodis de violència i amenaces que s’haurien produït dins el domicili compartit, al carrer Sant Antoni, constitueixen un delicte d’assetjament moral continuat. Exposant, a tot això, que aquesta situació està tenint efectes perjudicials sobre l’estat de salut i psicològic de la propietària de l’immoble, que tal i com ha explicat va haver de ser intervinguda per un tumor cerebral.

Un cop disposi de tota la informació, valorarà la possibilitat de presentar altres denuncies.

En paral·lel, i per la via civil, un altre advocat està treballant en el procés de desnonament sol·licitat per la veïna de Calella, que vol fer fora a tots els llogaters que té a casa. No es descarta que pugui demanar mesures cautelars que contemplin, a l’espera de la resolució judicial, que abandonin el pis.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *