Els Pressupostos Participatius obren la porta a instal·lar noves àrees de jocs a la platja

És un dels cinc projectes finalistes a la convocatòria d’aquest 2018 i l’ha presentat Joan Alcaraz. Proposa invertir el total de la partida compromesa per als Pressupostos Participatius (125.000 euros) en la instal·lació d’almenys tres nous espais lúdics adreçats a joves i infants, amb elements adaptats a diverses franges d’edat. La idea és cobrir tot el tram del litoral calellenc, des de la Platja de Garbí fins a la Platja Gran.

Fina Osorio, l’esposa de Joan Alcaraz, ha vingut aquest matí a Ràdio Calella TV a fer campanya pel projecte que han presentat aquest any als Pressupostos Participatius. I és que des que es van convocar per primera vegada, sempre hi han plantejat alguna idea que consideren pot beneficiar al conjunt de la ciutadania.

Aquest 2018 han mirat a la platja i en reforçar-hi l’oferta lúdica. Osorio ha concretat quina és la ubicació que han pensat per a cadascuna de les àrees de joc, començant per la juvenil al tram de la Platja de Garbí.

Són piràmides d’aproximadament uns quatre metres i hi hauria alguna instal·lació més de corda. El segon s’ubicaria a la platja Gran, davant del parc de la Gàbia, i seria infantil i complementari al que hi ha ara, però a la sorra. El tercer estaria al Club Nàutic, aproximadament davant del Cementiri, i seria també juvenil.

La proposta, que no entra en especificitats tècniques i pressupostàries, consisteix en la instal·lació d’almenys tres espais lúdics. Osorio admet que si la inversió permet posar-n’hi més millor, sempre garantint la qualitat i la correcta homologació de tots els elements.

Perquè volem qualitat i que siguin instal·lacions que no es malmetin, que compleixin totes les normatives que hi pugui haver-hi. Hem contemplat el pressupost màxim perquè quantes més es puguin posar millor per al jovent.

Aquesta és l’última setmana de votacions per al Pressupost Participatiu de 2018. Demà dimecres, 24 d’octubre, l’urna mòbil estarà tot el dia davant del Teatre Orfeó Calellenc, al carrer Església; i dissabte a la Plaça del Mercat, només en horari de matí. La resta de dies es pot anar a votar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà i a la planta baixa de l’Ajuntament de Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *