Els rivals del Suris i del Termotur a la Divisió d’Honor

tt2

Cinc equips catalans jugaran aquest pròxima temporada en la categoria de plata del tennis taula estatal. Entre aquests, el Suris del Club Tennis Taula Calella, que ha baixat de categoria després de renunciar a la plaça de Superdivisió. Estarà al mateix nivell que el Termotur masculí: els calellencs, que van aconseguir l’ascens, se les veuran contra altres cinc conjunts del país.

El Suris, amb Alba Fernández, Clàudia Pérez i Elisabeth Cabanes, jugarà contra el Gibau Vic TT, l’Auroescola Tatchepol el Ripollet, el Tramuntana Figueres i el Balaguer Villart Logístic. Són els equips que han quedat enquadrats en el grup 1 de la Divisió d’Honor femenina de tennis taula. També hi ha un equip càntabre, el Torrelavega; quatre gallecs i dos bascos.

En la categoria masculina, el Termotur tindrà com a rivals el Sosmatic Badalona, CN Sabadell, el Quadis CN Mataró, l’Olot Gbainet Permar i el CTT Borges. Els equips catalans jugaran contra el Dama d’Elx valencià; el San Sebastián, el Leka Enea i l’Errenteria bascos; i dos conjunts murcians.

Encara no s’ha publicat el calendari de competició.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *