Els sardanistes presenten la 50ena edició del tradicional Concert de Nadal

La cobla Montgrins oferirà aquest dissabte el Concert de Nadal que organitza l’Agrupació Sardanista de Calella, enguany amb restriccions d’aforament de la Sala Mozart. Està limitada al 50%, segons ha decretat el Govern dins la flexibilització de les mesures del primer tram d’obertura que afecten al sector cultural. Portarà la batuta Jordi Molina, dirigint un concert de sardanes i música per a cobla.

En declaracions al programa La Ciutat, Molina ha explicat que s’ha treballat el repertori amb la presidenta dels sardanistes, Queralt Pedemonte, i que s’han inclòs peces amb to nadalenc.

Hi haurà sardanes clàssiques fins a contemporànies, alguna obra que no és específicament sardana perquè sigui més variat, i alguna peça amb to nadalenc. Serà un programa molt variat i la gent veurà un exemple del que s’ha escrit i s’escriu per a la cobla.

Les entrades genèriques estan a la venda al preu de 10 euros a taquilla de la Sala Mozart, aquest dissabte de 18 a 20h. Els socis i sòcies de l’Agrupació Sardanista gaudeixen d’un descompte de 3 euros.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *