Els sis primers de la llista de la CUP

336787993_1566309167224580_4353821775388563301_n

La candidatura de la CUP per a les municipals del 28 de maig estarà encapçalada per Albert Comas, que opta a l’alcaldia de Calella, i de número dos tindrà a Nil Camps, seguit de Mariona Riera, Gizane Silva, la regidora Núria Freixas i Òscar Fruitós, per aquest ordre. Aquests són els sis primers noms d’una llista que certifica la paritat. El partit ho ha comunicat amb una publicació a les xarxes socials en què també anuncia que properament donarà a conèixer el nom de la resta de persones que conformaran la candidatura amb la qual el partit aspira augmentar la seva representació a l’Ajuntament de Calella.

Definits els noms per als sis primers llocs de la llista electoral de la CUP després dels canvis que s’han hagut de fer per la decisió de l’actual portaveu del grup municipal, Núria Freixas, d’endarrerir la seva posició. Ella mateixa ho anunciava fa uns dies a Ràdio Calella TV, explicant que les seves circumstàncies personals actuals l’impedien poder dedicar el temps i l’energia necessària que requeriria ocupar les posicions capdavanteres.

Així doncs, Freixas passa a ocupar el cinquè lloc. Albert Comas és el cap de llista i candidat a l’alcaldia de Calella, seguit de Nil Camps, de número dos. Mariona Riera és la novetat que s’ha confirmat avui i entra de número tres. Gizane Silva i Òscar Fruitós, que el partit ja havia presentat com a membres de la candidatura, seran els número quatre i sis.

“Properament, la resta de companyes”, conclou l’escrit que el partit ha publicat a xarxes socials.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *