Junts incorpora Judit Pedemonte a la candidatura per a les municipals

PEDEMONTE JUNTS

Desè nom confirmat per a la llista electoral que Junts per Catalunya presentarà a les municipals del 28 de maig. L’agrupació local ha anunciat aquest matí que Judit Pedemonte se suma al projecte que encapçala l’alcalde Marc Buch, i n’ha traçat el perfil tant personal com professional, que en aquest cas està lligat al Sant Jaume de Calella i a l’organisme sanitari que el gestiona. Formada en Direcció Econòmica de Centres Sanitaris i en Planificació Financera i Control de Gestió als centres d’estudis EADA i ESADE, la nova incorporació a la llista aporta el seu coneixement sobre el funcionament de l’hospital comarcal que hi ha a la ciutat, on hi ha desenvolupat la seva trajectòria professional.

Judit Pedemonte treballa a l’hospital de Calella des del 1982, podent participar activament en el procés d’ampliació del centre hospitalari que va comportar la creació de l’organisme sanitari que el gestiona, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, on actualment hi ocupa la posició de responsable del Departament de Control i Gestió de centres. A més, va formar part del comitè de crisi que es va crear per gestionar la pandèmia de la Covid. El partit apunta que va ser en aquest moment quan va entrar en contacte i va treballar al costat de Marc Buch, quan aleshores era tinent d’Alcaldia.

En una vessant més personal, Pedemonte comparteix la seva afició pel cant, que la va portar a formar part de la Coral Laetare. La seva família està lligada a l’activitat sardanística i ella és membre de l’Agrupació Sardanista. Alhora, de l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital.

El seu és el desè nom confirmat de la candidatura amb la qual Junts per Catalunya concorrerà per primera vegada a les eleccions municipals de Calella, amb l’alcalde Buch com a cap de llista, fent tàndem amb Josep Grima. En les últimes setmanes s’han anunciat les incorporacions d’Araceli Santarén, Lídia Pidemunt, Christian Negre, Anna Pérez, Quim Pla, Manel Vicente, Mireia Itchart, Laura Janer i Josep Puig, aquesta última, la del coordinador local del partit.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *