La Galeria Cultural del Grup Pa, Vi i Moltó va rebre més de 6.000 visites durant el 2016

Imatge d'arxiu

És la xifra que ha facilitat la pròpia entitat calellenca respecte l’activitat del centre cultural que gestionen al carrer Jovara. Aquesta seria superior a l’obtinguda per l’equipament municipal més visitat durant el 2016, el MUTUR, amb 5.500 persones.

El president del Grup Pa, Vi i Moltó, Jaume Pruna, ha donat a conèixer la xifra exacta de 6.084 visitants a la Galeria Cultural, on a més d’un fons propi s’hi organitzen fins a 12 exposicions temporals al llarg de l’any i algunes d’artistes pictòrics. La pròxima, ja en preparació, sobre la Setmana Santa per la qual compten amb la col·laboració de Foto-Film Calella.

Pruna s’ha mostrat altament satisfet per la resposta que tenen les seves propostes culturals, a les quals s’hi pot accedir gratuïtament. Explica que entre les raons de l’èxit hi ha els horaris d’obertura que plantegen i la seva situació estratègica. “Els turistes surten a les vuit del vespre, havent sopat, i entren tot passejant; o també perquè tenim restaurants pel voltant. Si el tinguéssim en un carrer més vistós encara pujaríen més les visites”, ha indicat el president del Grup Pa, Vi i Moltó. “Tenim un Sant Josep Gloriós a l’entrada que crida molt l’atenció i fa que la gent entri i s’hi faci fotografies, sobretot russos, xinesos i japonesos”, ha afegit.

Pruna també ha posat de relleu la tasca de difusió que el Grup Pa, Vi i Moltó fa de les activitats que es realitzen a la Galeria Cultural, mitjançant correspondència o publicitat, que fa que les seves propostes arribin a locals, turistes i fins i tot centres educatius, amb qui es programen visites.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.