Els Udols de Foc portaran la nova indumentària per la Festa Major de la Minerva 2016

Ahir dissabte es va celebrar la Revetlla de Sant Llop al Passeig Manuel Puigvert organitzada per la colla de diables de Calella.

Sota una cascada de foc i amb el marc del quart aniversari de la colla, els Udols de Foc van fer la presentació oficial de la nova vestimenta que estrenaran per la Festa Major de la Minerva 2016. Durant la desfilada al mateix Passeig Manuel Puigvert es va presentar la roba dels diables que permet portar el símbol de la colla a la mateixa roba ignífuga i els tabalers, que els permet tocar el tambor cómodament.

Dos dels membres dels Udols de Foc, l’Albert i la Mariona, asseguren que els colors i el teixit estan fets a consciència per estar preparats pels espectacles de foc, una idea que hi va sorgir fa 2 anys.

El nostre vestit en principi no pot resistir sota el foc és per cobrir-nos una miqueta del foc. No és un vestit per estar sota el foc els tabalers, en canvi, els companys de diables si el seu vestit està més preparat és de cotó i està més preparat pel que son els correfocs.”

“Ens hem inspirat sobretot amb el que es la part de a dalt, l’esgarrapada que tenim aquí a baix és un símbol molt característic de la nostre colla. Els colors és el negre, el blanc ,el vermell. Son colors que destaquen molt en un correfoc, per exemple el vermell recorda el foc . Tenim a darrere una espècie de pell de llop. Tot és inspirat amb la Llopa de Calella”

 

Durant la revetlla es van organitzar diferents jocs infantils amb globus d’aigua i pintar i crear caretes de llop. També van organitzar jocs de bitlles catalanes i una divertida carrera de sacs.

A les 7 de la tarda, la colla dels Udols de Foc va fer una tabalada per portar a la gent des de la Plaça de l’Ajuntament, pel carrer Església i fins al Passeig on es van concentrar per fer una tamborinada.

La revetlla va acabar amb una botifarrada amb ambient festiu i música rock del grup calellenc Diaris Estrets i dels gironí Waltrapa & The Cashmakers.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *