Empat just en un partit d’alta intensitat

El CEF Creu Groga ha empatat a 10 (2-2, 1-4, 4-2 i 3-2) aquest migdia contra el Geieg.

Els calellencs han començat el partit amb intensitat, però ha estat el conjunt visitant el qui ha fet el primer gol de l’encontre amb un xut exterior. A continuació, en Pedro Aparicio ha igualat el marcador (1-1) després d’agafar un rebot. El Geieg ha aprofitat una superioritat per avançar-se en el marcador (1-2) que els locals han empatat amb el gol d’en Pizzi (2-2).

El segon quart ha sigut el menys favorable dels nostres, ja que han concedit contraatacs, expulsions i penals. Els gironins han anotat 4 gols mentre que els calellencs només n’han pogut fer un, obra d’en Lluc Gurri amb un gran xut exterior. Al descans, el marcador era de 3-6.

El tercer quart ha estat dominat pels calellencs, que s’han refet amb un gran treball en equip. Julio Jiménez ha marcat el 4-6 amb un xut exterior i Lluc Gurri el 5-6 amb una superioritat. L’equip visitant ha tornat a marcar (5-7), però Pedro Aparicio amb un gran xut per la banda dreta i Tirant Fité a la boia s’han encarregat d’igualar el marcador, respectivament. El tercer parcial ha acabat amb un gol d’avantatge dels visitants (7-8).

El darrer quart ha estat molt igualat. Els gironins han anotat el 7-9 amb un xut exterior, però al contraatac Dani Muñoz ha fet el 8-9. Pizzi, de panal, ha anotat el 9-9 i Lluc Gurri el 10-9 amb un xut exterior. Quan faltaven dos minuts i mig per al final del partit, han aprofitat una exclusió discreta per empatar (10-10). Els nostres han pogut aturar l’última jugada i acabar l’encontre amb empat.

El pròxim partit el jugaran contra el Caldes, un equip que va guanyar als calellencs per 5 a 6 al Crol Centre. Es tracta d’un rival dur i una piscina complicada però, amb tot, els de Vicenç Tarrès intentaran tornar a sumar.