La intensitat defensiva dona la victòria a les noies del CB Calella

Les calellenques han guanyat per 33-28 al Sant Cugat, en un partit marcat per la defensa de les locals. Un nou triomf que ha suposat la segona victòria de les verd-i-taronges aquesta temporada.

El partit ha començat amb poc encert en el llançament per part dels dos equips i ha propiciat que el primer període acabés 10-6 pel Calella. Les nostres han encarat el segon quart amb 4 punts d’avantatge, que s’han esfumat després dels dubtes que han sorgit i han permès a les de Sant Cugat posar-se 1 punt per davant en arribar a la mitja part.

Tot i un segon quart amb certs dubtes, les nostres no han abaixat els braços i han competit el tercer període de la mateixa manera que el primer, deixant de nou a les vallesanes amb una anotació molt pobra gràcies a una gran defensa.

En arribar al darrer quart, les calellenques han sortit amb molta força i s’han posat per davant en els primers compassos del període, un avantatge que no ha fet més que créixer durant els últims 10 minuts de partit. Les nostres han desplegat una defensa envejable i només han permès 4 punts a les visitants, pels 11 de les locals, que han vist com els tirs començaven a entrar gràcies a les cistelles en transició propiciades per accions defensives de qualitat.

Així doncs, les noies del Calella van capgirant a poc a poc la mala dinàmica amb què van començar la temporada. Tot això de la mà del nou entrenador, Marc Forcada, qui ha assegurat que està encantat amb l’actitud que han mostrat les seves jugadores.