Pulseras Candela crida a participar en la Gala Inseparables

image00001_web

Pulseras Candela s’ha sumat un any més a la Gala Inseparables, que organitza l’Hospital Sant Joan de Déu i que enguany canvi de format a causa de la pandèmia. Un esdeveniment benèfic que té per objectiu avançar en el tractament i la investigació de les malalties pediàtriques greus, com ara el càncer infantil. La calellenca Nieves Tejeda ha emplaçat a tothom a participar i ha recordat que aquest any han caigut en un 60% les donacions per a la recerca en la investigació del càncer infantil. La Gala es farà aquest dissabte 28 (20.30 h) i es podrà seguir des de casa a través d’internet.

Per a participar tan sols cal inscriure’s fent una donació de 20 euros per participant. Cada inscripció inclou 2 números pel sorteig de regals que es durà a terme durant la Gala. Un cop inscrit la persona rebrà l’enllaç per connectar-se a l’acte. L’objectiu és transformar el sopar benèfic de cada any amb un acte online on cadascú pugui sopar des de casa seva. NievesTejeda, de Pulseras Candela, ha demanat que les inscripcions es facin a benefici del càncer infantil.

Evidentment demano la inscripció a benefici de Pulseras Candela. Quan t’inscrius pots triar a on vols destinar la teva donació i m’agradaria que es fes en el nom de la nostra entitat per la recerca del càncer infantil. En aquest moment hi ha 1.341 taules i unes 3.000 persones inscrites. És una oportunitat de reinventar-nos d’aquest sopar benèfic que es fa cada any a oncologia i que enguany inclou altres malalties greus.

Tejeda ha remarcat que enguany és més important que mai col·laborar, ja que entitats, com Pulseras Candela, han perdut un 60% de les seves donacions al llarg d’aquest 2020.

La majoria d’associacions vinculades a l’hospital ens financem per esdeveniments que no s’han pogut dur a terme. Nosaltres reivindiquem que es segueixin fent donacions, tenim un finançament a llarg termini. Aquest any les donacions han caigut vora un 60% a la nostra associació i a totes les de l’hospital, per això s’ha decidit celebrar la Gala en aquest format.

La Gala inclourà actuacions d’artistes de renom com, Álvaro Soler, humoristes del panorama televisiu i presentadors. Una Gala que Tejeda diu que estarà plena d’entreteniment, diversió, sorteig de regals i moltes sorpreses més.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat