En marxa la 3a Fira de la Gent Gran

Fira de la Gent Gran
Fira de la Gent Gran

Aquest matí de dimarts s’ha posat en marxa la tercera Fira de la Gent Gran de Calella. Un esdeveniment que serveix a l’Ajuntament per retre homenatge i per explicar les accions que des de diferents àrees s’impulsen adreçades a aquest col·lectiu.

La Fira de la Gent Gran aprofita aquest any part de la infraestructura muntada al passeig Manuel Puigvert amb motiu de la Fira de Calella i l’Alt Maresme. Durant la inauguració, l’alcaldessa ha explicat l’objectiu d’aquest esdeveniment.

Montserrat Candini ha fet incidència en el concepte de «territori custodiat», és a dir, implicar a tota la societat per tal de tenir cura dels col·lectius i les persones que són més vulnerables. No en va, l’alcaldessa ha recordat que el 18 per cent de la població de Calella té més de 65 anys i al voltant del 4 per cent té entre 70 i 85 anys.

Durant aquest matí s’han fet diferents tallers, un recital de poesia i una taula rodona amb persones de diferents edats que han compartit experiències.

Aquesta tarda es presenta el programa Cuida’m que té per objectiu la millora de la qualitat de vida de les persones grans a través de mesures i polítiques de prevenció i protecció del benestar que es fan des de Serveis Socials.

La Fira de la Gent Gran s’allargarà fins demà dimecres al migdia.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat