El Govern català aprova l’encàrrec de la nova escola Salicrú

llobet

L’Ajuntament de Calella ha informat que el Govern de la Generalitat ha aprovat avui l’encàrrec per a l’adequació de la Fàbrica Llobet-Guri, on s’hi ha de traslladar l’escola Doctor Carles Salicrú.

El Govern de la Generalitat ha aprovat aquest dimarts l’encàrrec a l’empresa pública Gisa per a l’adequació de la Fàbrica Llobet-Guri on s’hi ha de traslladar a tota la seva planta baixa l’escola Doctor Carles Salicrú. Així ho ha anunciat el tinent d’alcaldia d’Obra Pública de l’Ajuntament de Calella, Jordi Sitjà.

Tal i com diu Jordi Sitjà ara, a banda de la voluntat política que hi ha hagut des d’un primer moment, també hi ha la partida econòmica per a una obra que s’inclou en l’apartat de rehabilitacions i que puja a gairebé 5 milions d’euros. El responsable d’Obra Pública de l’Ajuntament de Calella s’ha mostrat altament satisfet per la resolució de l’acord, que permet enfilar definitivament el projecte de trasllat del centre educatiu sobre el qual s’hi ha estat treballat de la mà del Departament d’Ensenyament i Infraestructures de la Generalitat. Precisament, Núria Parella, tinent d’alcaldia d’Educació, ja ha comunicat a la direcció del centre aquest nou pas en la construcció de la futura escola a la fàbrica Llobet-Guri.

 

 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat