En marxa una nova edició del casal d’estiu municipal

Aquest dilluns s’ha posat en marxa el casal d’estiu municipal que organitza l’Ajuntament de Calella a través de l’empresa Rocam Aventures.

Com ja va passar l’any passat, el casal amplia la seva durada durant l’última setmana de juny i la primera de setembre per tal de donar facilitats als pares i mares que no tenen amb qui deixar els seus fills un cop s’acaba el curs escolar.

El nombre de nens que hi participen està al voltant dels 30 i 40 durant aquesta setmana de juny i de cara al juliol s’incrementa de manera considerable. De fet, segons el gerent de Rocam Aventures, l’horari més demandat pels pares és els matins del mes de juliol.

Hi ha tres grups. Els petits, per als nens d’entre 3 i 5 anys; els mitjans, de 6 a 8 anys; i els grans que són els infants de 9 anys o més. Enguany la temàtica del casal d’estiu gira al voltant del circ. Martí Barrera explica quines són les activitats que es fan al llarg d’aquests dos mesos. Entre altres, repàs escolar, esport o sortides a la platja i la natura.

Enguany entre el 30 i el 40 per cent dels nens que participen al casal han obtingut una ajuda per part de l’àrea de Política Social de l’Ajuntament. D’aquesta manera, les famílies que tenen problemes econòmics veuen rebaixada la quota que han de pagar.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Jordi ha dit:

    Me agradaria apunta la meva filla el juliol per la mati .Per demana ayuda o beca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *