David Fors serà el nou president del CB Calella

Foto presentació de la temporada anterior del CBC. Font: CBC

La Junta Electoral es reunirà demà dimecres per proclamar guanyadora la seva candidatura a la presidència del CB Calella. Ho ha confirmat el responsable del procés, Sergi Aznar, després que aquesta mitjanit s’hagi tancat el termini de presentació de candidatures havent-se’n registrat només aquesta.

Ha explicat en una terminologia molt esportiva que la Junta Electoral deixarà enllestit el procés electoral demà mateix: “Com que no hi ha cap altre candidatura aquesta és la campiona. S’haurà d’aixecar acta sobre la presentació de candidatures per certificar que només n’hi ha una i que és aquesta la guanyadora de les eleccions. Aquests tràmits es faran entre avui i demà, i demà ja es proclamarà el nou president i la seva junta”.

David Fors serà el nou president del CB Calella, ocupant el càrrec que deixa Miquel Mas. Entrant i sortint escenificaran el relleu presidencial en roda de premsa.

L’única candidatura presentada està integrada per un equip de vuit persones, entre les quals hi ha Ivet Llobet, qui serà la primera dona que ocupa la vicepresidència de l’entitat esportiva. Segons l’organigrama previst, en el càrrec de secretari hi haurà el periodista Carles Pascual, i el tinent d’Alcaldia de Ciutadania i Esports de l’Ajuntament de Calella, Xavier Arnijas, en serà el tresorer. Com a vocals hi haurà Toni Camacho, Joan Ferrer, Francesc Pascual i Jordi Pont.

junta_basquetLa junta de l’entitat esta formada, fins ara, per Miquel Mas, president, Joan Estany, vicepresident, Xavier Pedemonte, secretari, Josep Dangla, tresorer i Joaquim Monfort, vocal

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *