Enlairament de fanalets voladors solidaris amb La Marató

Enlairament de fanalets per La Marató, l'any passat

Il·luminar el cel amb fanalets voladors per solidaritzar-se amb la lluita de les persones afectades per diabetis i obesitat. És el tercer any consecutiu que l’entitat Calella per la Independència proposa aquesta acció simbòlica, dins dels actes que se celebren a la ciutat a benefici de La Marató de TV3. L’enlairament es farà dissabte a les 20h a la Platja de Garbí, a tocar del pont de la Riera Capaspre. Els participants que comprin el fanalet, faran un donatiu de 0,70 cèntims d’euro a La Marató.

Calella per la Independència organitza el tercer enlairament de fanalets voladors solidaris amb La Marató. La dinàmica i l’objectiu seran els mateixos que en les edicions anteriors: es tracta d’omplir el cel negre d’una nit de desembre de desenes de punts de llum, com un missatge d’esperança llançat al món.

L’organització disposa d’un miler de fanalets de paper d’arròs, biodegradables i totalment segurs per ser usats per grans i petits. S’han posat a venda al preu de 2 euros, el donatiu que es farà a la Marató serà de 0,70 euros.

L’acció simbòlica i solidària es farà aquest dissabte 12 de desembre a la Platja Gran, al punt habitual a tocar del pont de fusta de la Riera Capaspre. Des de primera hora de la tarda, Calella per la Independència tindrà paradeta de marxandatge i de venda de tiquets pel fanalet solidari. La concentració està prevista per a les 19.30h, mentre que l’enlairament massiu es farà al punt de les 20.00h.

Aquests dies, Calella per la Independència ja en fa la venda anticipada al seu local del carrer Ànimes.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *