Les vambes de Marc Gasol, a Calella

gasol

El jugador del Memphis Grizzlies, Marc Gasol, ha donat a Calella amb la Marató unes vambes signades que van arribar ahir mateix dels EUA i que es sortejaran demà dissabte en el decurs del sopar per la Marató que cada any s’organitza a la ciutat.

Es tracta d’unes vambes que el jugador català ha fet servir un parell de vegades i que per a ell tenen un valor personal molt important.

Miquel Martí, un dels organitzadors del actes de Calella amb la Mataró, ha explicat com les han aconseguit: Vaig començar buscant samarretes firmades per jugadors i vaig entrar a la pàgina web de la Fundació Gasol, i en Marc directament em va dir que això era una cosa molt impersonal, que qualsevol pot comprar una samarreta i firmar-la. Que ell volia col·laborar amb una cosa més personal i que millor que amb les seves vambes, que li fan a mida pel tema pont, número…”.

Miquel Martí explica com han plantejat la realització del sorteig que es farà a les 11h de la nit:Farem el sorteig amb la gent que estigui al sopar, evidentment, però també amb gent de fora que convidarem que vinguin, hem proposat a les 23h, que tothom ompli les butlletes i farem un sorteig exclusiu de les vambes. Després ja continuarem amb el sopar i el ball i els sortejos que sempre fem durant el sopar”. 

El sopar per la Marató es farà a partir de les 21:30h a l’Hotel Santa Mònica.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat