Enmarxa – Plataforma per Pineda proposa fer una inversió a llarg termini a Can Carreras

Enric Creus, alcaldable d’Enmarxa – Plataforma per Pineda, ha lamentat la falta d’actuacions del govern de Xavier Amor a Can Carreras i ha posat sobre la taula el projecte polític que té el seu partit a la zona, que consisteix en fer inversions anuals durant dues legislatures per posar al dia la urbanització.

Al seu pas pel programa La Ciutat, Creus ha explicat que es va fer un Pla de Millora Urbanística al 2014, aprovat al 2015, que no s’ha complert. L’alcaldable d’Enmarxa ha admès que la situació de Can Carreras és complicada, ja que suposa una inversió de gairebé 13 milions d’euros, 20.000 euros per família.

Enmarxa el que farem és parlar amb les companyies, apretar a les companyies perquè aportin i facin una inversió i el que farem és una inversió anual a Can Carreras constant durant dues legislatures per poder posar al dia. Vol dir això que els veïns no hauran de pagar res? No, els veïns hauran de pagar. En còmodes terminis com diu el senyor Amor ho hauran de pagar. Ara, hauríem de mirar que fos una cosa “fifty fifty”.

El projecte urbanístic de Can Carreras seria compartit amb Calella. El cap de llista d’Enmarxa assegura que es podrà entendre amb l’alcaldessa Candini per portar-lo a terme.

Creus ha parlat també sobre les zones verdes d’aparcament de Pineda. Ha explicat que, després de parlar amb els comerciants, proposen fer el tram de Poblenou gratuït durant un temps limitat perquè els calellencs puguin aparcar.

No les traurem però ens hem reunit amb molts comerciants i les modificarem. Hi haurà un primer tram que serà gratuït i podreu anar a fer el cafè a Poblenou o anar a comprar o el que sigui, però el segon serà pagant.

Creus ha posat Calella com a exemple de municipi turístic. Considera que és un model a seguir que ha sabut desestacionalitzar el turisme, un fet que, afirma, han d’aprendre.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *