Dones de Calella farà classes de “body guay”

Començaran aquest divendres 30 de novembre al local de l’entitat, al segon pis de la Fàbrica Llobet-Guri (20.30h). La primera serà una sessió gratuïta i oberta a tothom, perquè coneguin aquesta pràctica que té per objectiu activar els músculs i mantenir una bona higiene postural.

Les classes les impartirà Mercè Ferran qui, en una entrevista al programa Ona Maresme, ha explicat quina serà la dinàmica.

Volem que sigui una classe divertida en la que movem totes les cadenes musculars però cuidant l’eix postural perquè els moviments siguin adequats i no ens perjudiquin. Hi ha una base postural que tindrem molt en compte.

Les classes de “body guay” es basaran en coreografies bàsiques, aptes per gent de totes les edats. No estan restringides a dones, sinó que també hi podran assistir homes. La idea és crear un espai per activar el cos i desconnectar de les preocupacions diàries. Diu Ferran, que la millora postural és un regal afegit, molt important per al dia a dia.

Ens aporten un benestar a les postures quotidianes: estem moltes hores davant d’un ordinador, carreguem nens petits en braços, fem llits… si no ens col·loquem correctament, a la llarga hi ha moltes lesions que es van produint.

Qui estigui interessat a assistir a les classes pot contactar amb Dones de Calella al telèfon 637 21 90 55 o enviant un correu electrònic a donescalella@gmail.com.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *