Entrades esgotades per a la primera quina de la UEHC

Tota la venda d’entrades per a les quines de Nadal de la UEHC es farà únicament de forma telemàtica a través de la plataforma entrapolis.com. El preu del cartró és de 15 euros i en joc hi ha paneres, petits electrodomèstics i, com a premi estrella, a escollir o bé una motocicleta o un val de 2.000 euros per gastar en un viatge. La quina inaugural d’aquest diumenge 10 de desembre està plena, aforament complet. Aquesta setmana es podran comprar els tiquets per a les pròximes convocatòries dels dies 17 i 26 de desembre i l’especial de Reis del 6 de gener.

S’han convertit en una tradició més del Nadal a Calella. Les quines de la UEHC comencen aquest diumenge 10 de desembre, amb l’aforament complet. 700 persones es donaran cita a la polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri amb l’objectiu de cantar “línia” o “quina” i endur-se un dels premis en joc. Són uns bons al·licients per animar-se a participar-hi i passar una tarda amb família i amics, amb música de dj per amenitzar-ho. Ho ha explicat Andrés Garcia, que és el president de la UEHC.

Aquesta setmana es posaran a la venda les entrades per a les pròximes quines del 17 i 26 de desembre, i l’especial de Reis del 6 de gener, amb botifarrada per sopar i l’esperat sorteig d’una motocicleta. La persona afortunada tindrà l’opció de canviar aquest premi estrella per un val de 2.000 euros per fer un viatge a la destinació escollida.


Les quines de Nadal són una important font d’ingressos per al club, que espera haver-los d’invertir en l’organització de les pròximes fases d’ascens perquè això significarà que l’equip calellenc s’hi haurà classificat.

La UEHC és el nou líder provisional en solitari de la Lliga Catalana després de guanyar l’Esplugues B per 34 gols a 25.

A continuació podeu recuperar íntegrament l’entrevista al president de la UEHC, Andrés Garcia, al programa LA CIUTAT:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *