L’Escola Pia organitza un mercat solidari per La Marató

El divendres 15 a les 17 h, l’Escola Pia obrirà les portes del pati gran a tothom qui vulgui col·laborar i comprar en el mercat solidari de productes de segona mà. També hi haurà un berenar i se sortejarà una panera per recaptar fons per La Marató de TV3.

Les famílies de l’Escola Pia de Calella s’han engrescat a muntar un mercat solidari per recaptar fons de La Marató. La idea és fer parades amb objectes de segona mà, per tal de donar-los una segona vida. Per aquest motiu, les famílies fa una setmana que s’han organitzat per recaptar objectes per vendre’ls. Laia Boschmonart, de l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’Escola Pia n’ha parlat aquest matí a LA CIUTAT:

Des de l’AFA de l’Escola Pia es mostren satisfets de l’acollida que ha tingut la iniciativa, que recaptarà fons per La Marató, dedicada a la salut sexual i reproductiva.

El divendres 15 de desembre, a partir de les 17 h, obriran les portes del pati gran de l’escola per deixar entrar a tothom qui vulgui comprar i col·laborar amb la causa. Aquell mateix dia també s’ha organitzat un berenar de pa amb xocolata i se sortejarà una panera. Totes les activitats tenen un objectiu solidari per tal de recaptar fons per La Marató.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @afaescolapiacalella

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *