Envia’ns el teu vídeo felicitant el “Sant Jordi diferent”

L’Ajuntament de Calella i Ràdio Calella Televisió fan una crida als infants i joves de la ciutat perquè enviïn vídeos curts felicitant el Sant Jordi i per desitjar a tots els malalts de coronavirus que estan a l’Hospital o casa que es recuperin ben aviat.

Els vídeos s’han de gravar en format horitzontal, amb una durada aproximada de 30 segons. Ràdio Calella TV els emetrà el dia de Sant Jordi dins de la programació especial del festival “Un Sant Jordi diferent”, que es podrà seguir de forma simultània al 107.9FM, radiocalellatv.cat i al perfil de Facebook.

Fins dimarts, es poden enviar a través del Whatsapp de Ràdio Calella Televisió 679 751 449 o per correu electrònic a l’adreça stjordi2020@radiocalellatv.cat

En cas de ser menor d’edat, el pare, mare o tutor legal haurà de fer arribar, juntament amb el vídeo, la següent autorització:

Nom ........................... amb DNI ............. pare, mare o tutor legal del menor ........................,  autoritzo i dono el meu consentiment a Ràdio Calella Televisió SL, per a la seva  difusió, a través dels seus canals de comunicació i xarxes socials, del vídeo que adjunto per la festivitat de la diada de Sant Jordi 2020.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.