Gomis (Cs): “Hem de recuperar la confiança dels votants”

Imatge d'arxiu

El regidor de Cs a l’Ajuntament de Calella valorava els resultats de les generals a Calella, Catalunya i Espanya, aquest matí a la ràdio, abans de la compareixença d’Albert Rivera per anunciar la seva dimissió i que abandona la política. Aquesta ha estat la conseqüència més immediata de la patacada que la formació taronja s’ha emportat d’aquest 10-N, perdent 47 diputats respecte els comicis d’abril i deixant el partit amb només 10 representants a la cambra espanyola. Guillermo Gomís, que ha reconegut els dolorosos resultats per al seu partit, s’ha emplaçat a seguir treballant per recuperar la confiança del seu electorat.

La patacada general de Cs també ha tingut rèplica a Calella, on la formació taronja cau tres posicions i passa a ser la vuitena força política, deixant-se 478 vots pel camí respecte el 28-A. Passa del 9,76% del 28-A al 5,08% d’aquestes últimes.

El regidor de Ciutadans a Calella, Guillermo Gomís, ha reconegut que és el moment de fer autocrítica i posar-se a treballar per recuperar la confiança dels votants.

El resultat ha estat molt complicat, però ara ens queda lluitar per recuperar la confiança dels votants i seguir treballant. La política és així, i ho hem d’assumir. És difícil saber que ens ha passat. Hi havia crispació i s’ha cregut que Ciutadans era el culpable del bloqueig. És l’únic que puc dir. Ara toca treballar i intentar tornar a treure molts bon resultats d’aquí quatre anys.

A les dotze del migdia, Albert Rivera ha presentat la dimissió com a president de la formació i ha anunciat que renuncia al seu escó. “Dimiteixo perquè en un congrés nacional, Ciutadans decideixi el seu futur”, ha explicat.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *