Tejada: “El MUTUR té poca ànima, és irrellevant pels turistes i d’aquí 4 dies tampoc interessarà als calellencs”

Els voluntaris de Calella han estat els primers a conèixer el Museu del Turisme

El portaveu d’IC-V a l’Ajuntament de Calella, Sebastià Tejada, ha explica que no van anar a la inauguració del Museu del Turisme perquè no troben que sigui un projecte que convingui a la ciutat. A més, veuen que no té cap interès per als turistes ni per als habitants de Calella, que amb un cop que l’hagin vist ja en tindran prou.

Tejada ha dit que el seu partit encara no tenia representació municipal i no formava part del consistori quan es va iniciar el projecte del Museu del Turisme, i com que no el troben convenient per a la ciutat, van mostrar-ho a través de no fer acte de presència a la seva inauguració. Sebastià Tejada: “Sabem que el sector turístic està clarament de davallada i necessita inversions, però no d’aquest tipus. En necessita que fomentin l’atracció turística i millorin el valor afegit del nostre producte i que ens facin progressar. Això és un llast.  I a més, aquest més d’un milió que es gastarà es podrien fer servir no només per qualsevol altra cosa, perquè Calella és una ciutat que té moltes necessitats i també es podria fer servir per millorar el sector turístic, crear un Centre d’Investigació i Desenvolupament, millorar el coneixement del nostre sector i ajudar-nos a poder prendre decisions correctes pel seu futur“.

Pel que fa al projecte museogràfic, Tejada ha dit que tampoc els agrada perquè és molt de consum intern, perquè hi vagin els calellencs i es mirin les fotos, però no contempla cap crítica ni innovació, ni s’hi parla d’evolució. Per Tejada és un projecte «amb poca ànima i amb poc contingut, irrellevant, gens atractiu per al turista i d’aquí quatre dies, quan tots els calellencs ja l’hagin vist, tampoc serà atractiu per als calellencs».

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *