ERC demana al Govern que consensuï amb l’oposició una possible pròrroga del conveni amb la Volta

En el cas que es tiri definitivament endavant la proposta de mantenir Calella com a seu de la primera etapa de la Volta Ciclista fins l’any del seu centenari, el 2020. Una voluntat que expressava ahir l’alcaldessa Montserrat Candini (PDECat). Des de files republicanes es subratlla que un compromís d’aquestes característiques sobrepassaria l’actual mandat municipal –que finalitza l’any 2019– i que seria necessari doncs el màxim consens polític.

Ho ha dit la portaveu d’ERC de Calella, Cristina Gómez, en una entrevista a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV.

Des d’ERC demanem que l’alcaldessa no prengui decisions que sobrepassin el mandat municipal. Ella diu que s’ha d’acabar de parlar amb l’organització i nosaltres li demanaríem que ho parli amb la resta de forces del consistori. Són decisions prou importants com per comentar-les amb la resta de forces polítiques de l’Ajuntament, almenys a nosaltres ens agradaria que així fos

Gómez condiciona el seu suport o no a prorrogar el conveni amb la Volta al fet de disposar de tota la informació i saber quines implicacions té per a l’Ajuntament de Calella. També a nivell econòmic. Per a l’edició del 2018, el consistori hi ha destinat una partida de 50.000 euros.

En aquest sentit, la portaveu d’Esquerra posa l’accent en la descompensació entre aquesta xifra i el suport en forma de subvencions que s’atorguen a les entitats locals.

L’activitat ordinària de les entitats hauria de rebre major suport econòmic, almenys a nivell pressupostari. Tant en el cas de l’IRONMAN com de la Volta Ciclista parlem d’imports molt importants que queden absolutament descompensats amb l’esforç que fem amb les entitats per a les seves activitats ordinàries, que és molta i molt intensa

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *