ERC dona suport a la Vaga Mundial pel clima

La secció local d’ERC de Calella se suma a les veus que alerten dels efectes devastadors que el canvi climàtic tindrà en el planeta, avui que se celebra la Vaga Mundial pel Clima, promoguda per més de 300 organitzacions estatals entre elles la plataforma Fridays for Future de l’activista Greta Thunberg. Avui els joves dels món estan cridats a aturar-se per reclamar als líders mundials que prenguin mesures de forma urgent per acabar amb la crisi climàtica i garantir un futur pròsper per a les noves generacions. Els republicans calellencs fan públic el seu compromís per treballar des de la ciutat per fer de l’Ajuntament de Calella una institució exemplificadora i a treballar per conscienciar i canviar els hàbits de la ciutadania.

Cinc compromisos concrets d’ERC de Calella per implementar mesures sostenibles a la ciutat. Reduir les emissions contaminats que ajudin a millorar la qualitat de l’aire; apostar per l’eficiència energètica a partir d’energies renovables i l’autoconsum; implementar sistemes d’economia circular per a la transformació dels residus i processos de gestió innovadors; recuperar els aqüífers i els cabals ecològics i introduir un sistema integrat del cicle de l’aigua; i preservar i gestionar el medi natural i les seves espècies.

Els republicans clamen perquè es declari “l’emergència climàtica” i s’adoptin mesures urgents i efectives per a una transició ecològica que garanteixi el benestar de les generacions futures i salvaguardi el planeta.

Sumant-se a les mobilitzacions del moviment juvenil Friday for future, aquest vespre es projectarà a la seu d’ERC de Calella, al carrer Sant Josep número 8, el documental Demain (Demà) que aprofundeix amb un to constructiu en els problemes mediambientals als quals s’enfronta la humanitat. Començarà a les 21.30h, amb entrada lliure.

 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *