Tarinas organitza un concurs de redacció

redaccio

Les estudiants de batxillerat de les escoles de Calella poden participar en el concurs organitzat per Tarinas “La privacitat i les noves tecnologies”. L’últim dia perquè els joves participin és aquest divendres 20 de setembre.

Tarinas organitza per primera vegada el concurs de redacció “La privacitat i les noves tecnologies”. Aquest va adreçat als/les alumnes de batxillerat de les escoles de Calella. Mar Jiménez del departament PBC/FT i Compliance de Tarinas Viladrich ens explica de què tracta aquest concurs.

Des de Tarinas hem organitzat un concurs de redacció d’estil lliure dirigit a alumnes de batxillerat de les escoles de Calella. El concurs té per temàtica “la privacitat i les noves tecnologies” i té l’objectiu de fer reflexionar als joves de la nostra ciutat sobre aquest àmbit. I sortegem una Tablet. La data límit del concurs és el pròxim divendres dia 20 de setembre. Aquesta redacció serà corregida pel departament TIC de Tarinas i el dissabte dia 21, a les 20.00 h es fa l’entrega del premi al guanyador/a a l’estand de la Fira que disposarà Tarinas.

Per a participar els/les alumnes han d’entregar la redacció al centre escolar al qual pertanyi.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *