La Big Dani Pérez Saxplosion tancarà la 28a edició del Festival Jazz i Blues

DANI-PEREZ_L

Demà arrenca la 28a edició del Festival de Jazz i Blues, Joan Josep Ribas “Txespi”. Una de les propostes més culturals i de gran nivell artístic que Calella acull i que per primer cop s’ha desmarcat dels actes de Festa Major i Fira.

Segons els organitzadors l’objectiu d’aquesta novetat és poder recuperar l’afluència de públic que havia aconseguit anys enrere i desmarcar-se de l’oferta cultural dels dies de Festa Major i Fira. Marcel Pla, coordinador del Festival de Jazz i Blues, n’ha parlat en declaracions a Ràdio Calella TV.

Com que en els últims anys havien augmentat les activitats tant de la Fira que s’ha convertit en Fira-Festival i tant com les actuacions de Barraques… Doncs clar aquest festival quedava emmarcat dins de tantes activitats en els últims anys, vam veure que a l’haver-hi tantes coses a la mateixa hora s’estava perdent una mica la intensitat del festival. Per això vam decidir junt amb l’alcaldessa de desmarcar-lo per donar-li la importància que es mereix.

El tret de sortida del festival serà demà a les sis de la tarda a la plaça de l’Ajuntament amb una banda itinerant de Jazz Dixiland, que recorrerà els carrers Romaní, Església i Indústria, a ritme de Jazz i Blues. A les set a la plaça de l’Ajuntament hi haurà concert a càrrec de Smokin Blues Quintet amb el calellenc Lluís Navarro “Nano“.
El plat fort vindrà de la mà de la Big Dani Pérez Saxplosion els qui tancaran el festival amb una actuació a la Sala Mozart a les 10 de la nit. Amb més de 15 anys sobre els escenaris de tot Europa, Dani Perez oferirà un concert marcat pels ritmes de Rhythm and blues, el swing, el soul, però també amb una contundent barreja de ritmes llatins.

La Big Dani Saxplosion és una banda de Rhythm and Blues que estan tocant per molts festivals europeus. Hi ha tres saxos, bateria, piano i serà una manera d’acabar aquest festival.

El preu de l’entrada és de 8 euros i es poden adquirir a la taquilla de 18 h a 21 h del vespre, una hora abans de l’espectacle o a través del web de P.A.I.M. 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat