ERC reclama “consens i celeritat” en el nomenament del nou director de Ràdio Calella TV

Iolanda Matas00000000

L’agrupació local republicana ha publicat un comunicat en el que reitera la necessitat d’una figura al capdavant d’aquesta casa. Tant d’un director com d’un responsable de la part tècnica, dos aspectes que fins el 31 de desembre desenvolupava Antoni Sintas. ERC ha demanat al govern municipal “el màxim consens” per buscar les noves persones responsables.

Així ho ha expressat Iolanda Matas, portaveu d’ERC a Calella.

Sempre ho demanem, quan més consens hi hagi, menys problemes en un futur podran haver i sempre serà millor no només per el govern, sinó per al mateix equip de Ràdio Calella TV que hi hagi un consens entre els grups municipals per poder triar el director i el cap tècnic, més que res perquè després no pugui haver males interpretacions ni problemes de cap tipus.

ERC reitera que «les decisions preses en relació a la direcció no s’han pres seguint els criteris de transparència que exigeix l’empresa municipal». Tot i així, Matas ha destacat que no creuen que s’hagi actuat «de mala fe».

Nosaltres no volem pensar que es va actuar d’una manera incorrecta. No s’ha treballat amb prou transparència, això és evident, no és la primera vegada que ho denunciem, però volem pensar que tampoc s’ha fet de mala fe. Esperem. Tot i que continuem esperant que ens donin les explicacions de l’alcaldia, que com a presidenta de la Junta General encara tampoc ha donat explicacions de què ha passat, com ha passat i per què ha passat.

ERC ha reivindicat un mitjà de comunicació «plural i per tothom, sigui quina sigui la persona que n’agafi el relleu.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a Iolanda Matas, portaveu d’ERC.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat