Es busquen voluntaris pel Gran Recapte

Fidel a la seva cita anual, el darrer cap de setmana del mes de novembre tornarà el Gran Recapte. La novetat principal és que recupera el seu format habitual i es podran fer donacions físiques d’aliments en els establiments col·laboradors. A Calella hi participaran prop d’una desena de supermercats i és per això que, ara des de Càritas, fan una crida a trobar voluntaris. De moment, en tenen una setantena, però els hi calen 130.

Càritas Calella s’encarrega de la logística del Gran Recapte que organitza el Banc dels Aliments arreu de Catalunya. Es farà els dies 24 i 25 de novembre en vuit establiments de la ciutat, combinant la recollida física amb les donacions econòmiques. Els coordinadors del Gran Recapte a Calella, Josep Vidal i Carme Vilageliu, celebren que la majoria dels supermercats tornin a acceptar la recollida de productes.

A Calella, tots els supermercats que col·laboraran amb la iniciativa solidària tornaran a posar les tradicionals banyeres per recollir els aliments. Són dos establiments de Caprabo (Sant Joan i Turisme), bonÀrea, Spar, Bon Preu, Consum i Aldi.

Tot el que es reculli servirà per omplir les lleixes de l’economat de Càritas Calella, on s’atenen les persones amb situació de vulnerabilitat que es deriven des dels serveis socials municipals, previ estudi de la seva situació. Josep Vidal ha donat xifres de les famílies que s’apropen cada setmana fins a l’Economat.

La 14a edició del Gran Recapte es farà el divendres 24 i el dissabte 25 de novembre amb la recollida física d’aliments. Càritas Calella distribuirà 130 voluntaris pels establiments col·laboradors. És pe això que ara fan una crida a sumar-se i fer-se voluntari. Els interessats en participar poden fer-ho trucant al 686 62 36 13 o a través del web granrecapte.com. Això si, han d’indicar en quin torn horari i dia poden col·laborar. El voluntariat haurà de cobrir un torn de 4 h durant els dies de recapte en l’establiment que se l’indiqui.

Pel que fa a les donacions, sobretot es demana oli, llet i conserves de peix i verdures. També es podran fer donacions monetàries a la línia de caixa i al web.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *