Es cancel·la la Marxa de Resistència la Llopa però es manté la de La Minerva

Marxa de la llopa00000000

La junta de l’entitat Calella Marxa ha decidit suspendre la Marxa de Resistència la Llopa que s’havia de celebrar l’últim diumenge d’octubre. L’evolució de la pandèmia ha provocat que les marxes puntuables que s’havien de celebrar aquest any al nostre país, s’hagin anat cancel·lant.

En Martí Barrera és el president de Calella Marxa.

Aquesta marxa està al calendari de la Federació d’Entitats Excursionistes i pertany a les caminades de resistència. Aquest any només se n’ha fet una, la primera, que va ser la Castells de la Segarra. En total se’n fan unes 14, 15 o 16 d’aquest tipus, i totes han anat quedant suspeses degut al Coronavirus. La podríem fer, però com que ja no és puntuable, al anul·lar-ho tot des de la FEC ens van aconsellar que era millor no fer-la. A banda, hi han molts avituallaments, és pràcticament tot el dia; és una marxa complicada. Aquesta és la de 54 km.

A la Marxa de Resistència la Llopa hi acostumen a participar entre 250 i 300 persones, provinents de diferents punts del territori. Les inscripcions encara no estaven obertes.

La que per ara segueix en peu és la Marxa de la Minerva prevista pel 13 de setembre.

El fet que sigui una cursa molt més senzilla d’organitzar, fa preveure que sí es podrà celebrar. La Marxa de la Minerva consta de 13 km i hi acostumen a participar unes 250 persones. Martí Barrera ha explicat que la sortida, que és on es concentren el gruix de participants, la faran esglaonada; entre les 7 i les 9h del matí.

La sortida la farem entre les 7 i les 9h del matí, per tant la gent ja no s’acumularà a la sortida. Totes les inscripcions les farem online i no hi haurà avituallament; hi haurà un lloc de pas on la gent no es podrà parar, on donarem aigua i fruita. Serà una marxa on no s’acumularà gent. A més ho farem amb totes les mesures que ens marca la FEC; els prendrem la temperatura i la gent no s’acumularà.

La junta està acabant de perfilar-ne els detalls, que publicarà al llarg dels propers dies.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat