Es comença a perfilar el pessebre 2015

pessebre

L’Associació de Pessebristes de Calella ja està treballant en el pessebre municipal d’aquest any. A més, com ja venen fent els darrers anys, els pessebristes organitzen un curset per ensenyar a fer diorames.

El curs es farà els dies 9, 11 i 13 de novembre de vuit a nou del vespre, al local de l’Associació de Pessebristes, al segon pis de la Fàbrica Llobet-Guri. Per apuntar-s’hi cal trucar a la responsable del Grup de Pessebristes, Isabel Feliu, al 630 46 98 31.

Ella mateixa ha explicat com s’enfoquen els continguts d’aquest curset, que és totalment gratuït: “El curset està pensat per donar la idea de com posar-s’hi. Després cadascú amb la seva imaginació fa qualsevol cosa.  A vegades abans de començar no saps els materials, la construcció i tot plegat. Primer fem una explicació de què és un pessebre, un diorama, expliquem la perspectiva perquè la gràcia dels diorames és que tinguin certa profunditat. Ensenyem a fer servir els materials i expliquem quins són més fàcils, pintar, i unes petites nocions d’electricitat perquè llueixi”.

En el curset ja es podran veure les primeres construccions que estan elaborant els pessebristes de cara al pessebre de l’Ajuntament, un pessebre clàssic. A partir d’una maqueta, que ja tenen elaborada, van construint les casetes i la decoració que conformarà el pessebre.

Isabel Feliu ha avançat que aquest any hi pot haver una sorpresa tecnològica, tot i que no l’ha volgut avançar perquè encara no està del tot tancada. Feliu: “A veure si ens ho podem muntar perquè hi hagi una cosa més original. Hem estat parlant amb FotoFilm per fer alguna cosa“.

Com cada Nadal, a la sala d’exposicions del Casal l’Amistat, hi faran una mostra de diorames, fets pels membres de l’entitat i per qualsevol persona que s’animi i en porti un de fet per exposar-lo. La mostra s’inaugurarà el dissabte dia 19 de desembre, per tant, el dia 14, que és dilluns, ja s’han de portar els diorames fets a la Cooperativa l’Amistat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *