Es confirmen els dos primers positius de coronavirus a Calella

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

L’epidèmia del COVID-19 ha arribat a Calella, i per partida doble. Aquest dilluns al vespre s’han confirmat els dos primers positius en veïns de Calella detectats als centres de l’Alt Maresme de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, un cop s’ha fet públic el comunicat diari que emet el Departament de Salut amb l’actualització de les dades. Seguint amb el protocol actual, no s’ha facilitat més informació relativa a les persones que han estat infectades, ni l’edat, ni el sexe, ni tampoc el seu estat actual.

Són 17 en total els positius que s’han registrat en les últimes 24 hores al conjunt de la Regió Sanitària de Girona. Els dos casos de coronavirus entre la població de Calella s’han registrat dins dels dispositius de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, per la qual cosa hi poden haver contagis que no entren en el còmput que facilita l’organisme sinó que s’incorporen al global de Catalunya.

En conèixer-se la notícia, l’alcaldessa de Calella s’ha adreçat a la ciutadania amb una piulada en què ha insistit en la importància del confinament per evitar la propagació del virus. Així mateix, ha agraït el treball de tot el personal sanitari en aquest context d’emergència.

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. María rosa escrigué:

    Voi sabe si el hotel palace de calella está obret

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *