Es confirmen els primers grups que actuaran a Barrakes de Calella 2016

Aspencat i Jodie Cash Fingers seran els protagonistes de la nit de barraques del dissabte 24 de setembre a Calella, així com una Festa Fluorescent que obrirà la nit. La cantant Marinah, d’Ojos de Brujo, actuarà divendres dia 23, compartint escenari, molt probablement, amb Hey Pachucos.

2048_1441020783ASPENTOUR01_0735Aspencat serà el cap de cartell de les Barrakes 2016 de Calella. Actuaran a l’envelat de mar el dissabte 24 a la nit, tal com han confirmat a Ràdio Calella TV el mànager d’aquesta banda valenciana molt popular sobretot entre el públic adolescent. Són un grup de Xaló, a la Marina Alta d’Alacant, i porten un estil basat en l’ska, el reggae i el drum and bass, tot i que actualment han evolucionat més cap al dubstep. És una de les bandes referents del País Valencià, i se’ls considera els successors naturals dels Obrint Pas.

Jodie-Cash-FingersAspencat actuarà després de Jodie Cash Fingers, un grup liderat per la barcelonina Jodie Papaceit, que oferirà un repertori variat de composicions pròpies i versions d’artistes com Wynona Carr, Ray Charles, Johnny Cash, Janis Joplin, Gloria Jones o Elvis Presley, entre altres.

La Festa de Barrakes dissabte 24 començarà amb una Festa Fluorescent on es repartirà material fluorescent, com ulleres o braçalets, per tal de crear un ambient psicodèlic i «fluor» tan a la pista com a l’escenari. Aquesta festa vol donar continuïtat a la Festa Holi, festa dels colors, que s’haurà fet també a Calella per Festa Major de setembre.

marinahPer altra banda Ràdio Calella ha pogut confirmar a través de l’agenda de concerts de la cantant Marinah que actuarà a Barrakes de Calella la nit del 23 de setembre. L’ex-líder del grup Ojos de Brujo actuarà en solitari a Calella, i es dóna el cas que ja ha actuat a la ciutat aquest mes d’agost, concretament el dia 12, al Far de Calella, en aquell cas acompanyada del guitarrista Chicuelo.

14022078_1163045527104077_1601706219381239087_nTambé divendres està gairebé tancada la contractació del grup Hey Pachucos, una formació orquestral de versions. Set nois, amb seu a Cardona, que han format un grup alegre, on el bon humor i el ritme frenètic i divertit imperen en tot moment en els seus concerts.

De moment aquestes són les actuacions ja concretades, tot i que estem a l’espera de poder confirmar encara alguna altra formació que pot actuar a Barrakes per Festa Major de la Minerva 2016.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *