Desmantellada una plantació de marihuana a Poblenou

Una operació conjunta de Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Pineda va desmantellar ahir una plantació de marihuana ubicada en el soterrani d’una nau del carrer Garbí. L’operatiu conjunt anomenat “Litoral” va saldar-se també amb la detenció d’una persona durant l’entrada i registre del local. Mossos s’ha fet càrrec de la investigació que continua oberta i no es descarten més detencions.

En total es van comissar 1.970 plantes que es van trobar distribuïdes en dues sales del soterrani de la nau, 388 grams de cabdells de marihuana i 30.308 grams de trinxat de cabdells. Es calcula també que el frau de l’electricitat, que estava punxada a la xarxa pública, s’eleva als 200.000 euros.

La col·laboració veïnal ha estat clau per poder desmantellar la plantació. I és que van ser els mateixos veïns els que van alertar a la policia catalana per les olors permanents que desprenia el soterrani on ara s’ha localitzat la plantació. Una vegada rebuda l’alerta, Mossos d’Esquadra va procedir a muntar un dispositiu de vigilància que va culminar amb l’entrada i registre d’ahir la tarda amb la col·laboració de la Policia Local de Pineda.

 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *