Es disparen els ingressos per Covid a l’Hospital de Calella

HOSPITAL WEB 1

En l’última setmana, l’Hospital de Calella ha passat d’atendre 9 pacients positius per coronavirus a tenir-ne 24 d’ingressats, segons dades d’aquest mateix dijous facilitades per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Només en els últims quatre dies s’han registrats 13 noves entrades de pacients Covid, mentre que s’han donat 5 altes hospitalàries. Una d’elles pel trasllat del pacient a un altre centre. Es dispara cap amunt la corba d’ingressats per la malaltia.

Les dades confirmen una incidència creixent del coronavirus a nivell hospitalari, també a Calella, com a conseqüència de l’impacte de la variant delta i la cinquena onada de la pandèmia. En uns paràmetres similars al Sant Jaume es mou l’Hospital de Blanes, també gestionat per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, on en els últims quatre dies s’han registrat 9 ingressos i 6 altes de pacients positius per coronavirus.

L’organisme sanitari informa que té 18 professionals en aïllament per positiu per coronavirus o bé per ser contacte estret.

Dades epidemiològiques de Calella

El mapa de risc de rebrot manté Calella en color vermell fosc, amb una xifra de 1.591,90 punts i dins un nivell molt alt. Ha experimentat una lleugera davallada respecte la dada del dia anterior, com també passa amb la incidència acumulada per cada 100.000 habitants, que se situa en els 849,55 punts; i la taxa de reproducció de l’epidèmia (Rt), que baixa del 2 per quedar-se en l’1,87.

Gràfic de l'evolució de la incidència acumulada a Calella (Font: TVC)

Gràfic de l’evolució de la incidència acumulada a Calella (Font: TVC)

El BIOCOMSC notifica 115 casos positius per coronavirus en els últims 7 dies. L’acumulat de dues setmanes eleva la xifra fins als 164 casos.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *