La Temporada Lírica rep el baríton Ferran Albrich

ferran albrich

Els amants de la música romàntica de Beethoven i Schubert, i del que en va resultar de l’estreta relació entre autors catalans i francesos de principis del segle XX, sonarà en la veu del baríton Ferran Albrich acompanyat pel pianista Marc Serra. Una aposta conjunta de la 10na edició de la Temporada Lírica Ciutat de Calella i el Festival Nits d’Estiu (NEC) que tindrà lloc aquest dissabte a les 21:30h al Far.

El recital titulat ‘De Beethoven a Gerhard. De Barcelona a París’ és un viatge musical per la història de la música amb peces de compositors de la talla de Beethoven, Schubert, Poulenc i Gerhard, el compositor amb arrels catalanes de principis del segle XX del que l’any passat se’n va commemorar el 50è aniversari de la seva mort.

Ferran Albrich ha donat detalls de com serà el repertori.

Farem una primera part dedicada a la figura de Beethoven ja que el concert que farem en principi estava programat pel 2020 que és l’any de la celebració del 250è aniversari de Beethoven, i el seu cicle An die ferne Geliebte (a l’estimada llunyana) com a obra principal del concert. Seguirem amb uns lied de Schubert, que va ser el compositor que va seguir el camí de Beethoven en l’escriptura de cançons per a veu, i ho farem amb tres cançons: una dedicada al deus amb un poema de caire hel·lenístic, i dues altres cançons de l’Opus 3, un opus de molta joventut: El Caminant i i El Viatge de Nit.

La segona part estarà centrada en la música de Robert Gerhard a través del seu cicle de 6 cançons populars franceses, amb la música de Poulenc, i amb la d’autors catalans de l’època.

A la segona part partim del lied alemany i anem a França, i ho fem de la mà de Robert Gerhard del qual també vam celebrar efemèride l’any passat. Ho farem amb el seu cicle de les sis cançons populars franceses, un cicle poc interpretat a casa nostra que vam considerar oportú recuperar per la celebració de l’aniversari, i acabarem el concert fent el lligam entre els autors catalans i París amb les cançons de Poulenc del qual escoltarem un recull de cançons.

L’actuació començarà a les 21:30h i les entrades al preu de 10€ les podeu aconseguir al portal www.entrapolis.com. Les portes del Far s’obriran a les 19:30h per qui hi vulgui pujar a sopar o a prendre una copa.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *