És el torn de Calella per les caminades de la gent gran

El cicle de passejades és un projecte impulsat pel departament d’esports de la Diputació de Barcelona. L’any 2001, es va iniciar aquest propòsit de caminades de tipus passeig adreçades a la gent gran. En l’actualitat hi han participat fins a vuitanta ajuntaments.

Cada població participant proposa un recorregut. Aquest acostuma a ser de 6 a 10 kilòmetres i per pistes forestals. Ens ho explica Martí Barrera, membre de l’Associació Calella-Marxa.

Aquestes caminades consisteixen, és a dir, cada Ajuntament fa una proposta de recorregut pel seu entorn amb una sèrie de requeriments com poden ser una distància (6-10k) i que es camini bàsicament per pistes forestals reduint el màxim el que podrien ser trams urbans o pujades i baixades amb força desnivell.

La caminada de demà serà a les 10h, a la Fàbrica Llobet-Guri, on es trobaran les quatre poblacions que s’hi han unit: Les Franqueses del Vallès, Martorell, Sant Climent de Llobregat i Calella. En total, hi participaran unes 170 persones.

Abans de començar agafaran forces amb un bon esmorzar. I en finalitzar dinaran i faran un fi de festa amb música i ball.

En aquest cas el recorregut de Calella començarà i acabarà a la Fàbrica Llobet-Guri. Barrera ens explica el recorregut.

La ruta sortirà de la zona esportiva La Muntanyeta. Anirem per als pins, dels pins travessarem la Riera, anirem pel Torrent del Raig fins als Apartaments Codina. D’allà anirem al Far i, quan haguem pujat el Far, anirem cap a les Torretes, baixarem el pont de fusta, fins al passeig de Mar i agafarem el carrer Sant Joan i acabarem a la Fàbrica Llobet. Són uns 8 kilòmetres aproximadament.

Aquesta és la tercera caminada d’aquest cicle de Passejades. La primera va ser a Les Franqueses, el mes passat van anar a Martorell, ara és el torn de Calella i, el mes que ve visitaran la població de Sant Climent de Llobregat.

Per acabar aquest cicle de caminades, el mes de maig i durant dos dies, dimarts o dimecres, es trobaran a Manresa totes les poblacions que han participat en aquest cicle de passejades per a la gent gran.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *