Es necessiten uns 135 voluntaris i voluntàries per al Gran Recapte a Calella

Imatge d'arxiu

La campanya de recollida d’aliments que promou el Banc dels Aliments se celebrarà els dies 1 i 2 de desembre. A Calella, el Gran Recapte compta amb la col·laboració de set supermercats i per qüestions de logística es necessiten uns 135 voluntaris i voluntàries que cobreixin tots els torns en cadascun dels punts d’aportació.

Càritas Calella és qui coordina el desenvolupament del Gran Recapte a Calella. El responsable d’aliments de l’entitat, Pep Vidal, ha explicat que s’ha començat a contactar amb els persones que van col·laborar-hi l’any passat, però que fan extensiva la crida a la resta de la població.

“Entre les persones que hauran d’estar al magatzem i qui estigui als supermercats, es necessiten entre 135 i 140 voluntaris, com a mínim. Si, qui ho vulgui, pot trucar-me al 686 62 36 13, al telèfon de Càritas que és el 93 769 45 06, o per correu electrònic a caritas.calella@gmail.com”, ha indicat Vidal.

Els contenidors de recollida d’aliments s’instal.laran al Consum, al Caprabo, al Bon Preu, a l’Spar, als dos supermercats Dia i al nou Mercadona.

Des del Gran Recapte s’aconsella donar aliments que es puguin guardar bé i per temps: conserves, pastes, llegums, i també altres tipus de productes per a nadons i d’higiene. En el cas de Calella, donar una empenta a les actuals reserves, escasses, de tot tipus d’olis.

“Estem escassos d’oli d’oliva i de gira-sol. Això normalment ens ho aporta la Unió Europea, demà gairebé descarregarem cinc tones d’aliments, però fa uns quatre mesos que no ens porten oli. També tot tipus de conserves, farina, sucre… Encara que la gent dona el que bonament pot”
, ha assenyalat.

L’any passat es van recaptar 22.200 quilos d’aliments a Calella durant els dos dies del Gran Recapte. Al conjunt de Catalunya, més de quatre milions de quilos.

A continuació pots recuperar l’entrevista a Pep Vidal, responsable d’aliments de Càritas Calella.

Compartir

Potser t'interessa

2 Respostes

  1. Roser ha dit:

    Voluntari per Reus el dissabte per la tarda

  2. Carmen ha dit:

    Que guapo surt el meu pare jejejeje. Sempre voluntari en tot el que es necessita a Calella!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.