La desena edició de l’ARTS d’Estiu s’ajorna fins al 2021

arts

L’ARTS d’Estiu ha estat el darrer festival a sumar-s’hi al degoteig d’esdeveniments culturals cancel·lats a causa de la crisi sanitària provocada per la COVID-19. L’organització del Festival ho ha anunciat aquest migdia en un comunicat després de considerar diferents opcions i alternatives, i davant la incertesa de si es podran celebrar actes multitudinaris. La desena edició s’ajorna fins a l’estiu del 2021 i comptarà amb els artistes que ja estaven confirmats: Ara Malikian (4 agost 2021), Sergio Dalma (5 agost 2021), Beret (7 agost 2021), Manel (21 agost 2021).

L’organització ho ha fet oficial després de setmanes analitzant diferents opcions. En un comunicat asseguren que la prioritat en aquests moments és vetllar per la seguretat i el benestar tant del públic, dels artistes, com també de tots els treballadors. En declaracions a Ràdio Calella TV el seu director artístic, Xevi Gómez, ha remarcat que la manca de protocols específics per a festivals i grans esdeveniments per part del Govern, els impossibilita poder preparar i celebrar l’edició d’enguany.

Davant la incertesa de com podríem fer-ho, de si es podria celebrar o no, hem anunciat avui ajorna-ho el 2021. Per exemple, teníem ja algun concert amb més entrades venudes de les quals podríem oferir amb les noves mesures decretades. De fet també ajornem perquè ens falta informació, ens hem posat amb contacte amb Generalitat i encara no hi ha res del tot clar. Per tant, el més sensat i pel bé de tots era ajornar.

A mitjans d’abril els organitzadors van anunciar que el festival es mantenia en peu però que seguirien de molt a prop l’evolució de la pandèmia. El seu director artístic va anunciar llavors que l’ARTS d’Estiu se seguirà la pauta d’altres festivals que van abans en el calendari, i que finalment també han suspès les seves edicions.

Pel que fa a la devolució d’entrades, l’organització oferirà l’opció de retornar els diners de les que ja s’han comprat. També informen que seran vàlides per la pròxima edició i demanen que tothom que ja hagi comprat una entrada la conservi pel concert de l’any vinent.

Les entrades que la gent té seran vàlides per a la nova data. Si per diferents motius algú no pot assistir a la nova data, es retornarà l’import íntegre per la mateixa plataforma de venda d’entrades.

 

Gómez també assegura que volen tornar l’any que ve amb més força i més novetats. La part positiva que n’extreuen és que tindran més temps per preparar el desè aniversari de l’ARTS d’Estiu.

El festival havia d’estrenar aquest 2020 un nou emplaçament, a la Platja dels Pins, dins del terme municipal de Pineda de Mar.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat