Es posen més punts de deixalleria mòbil a Calella

contenidors

La ciutat ha ampliat els punts de recollida mòbil de residus per arribar a més zones de la ciutat. A partir d’avui hi haurà punts de deixalleria mòbil a cinc zones de Calella on fins ara no n’hi havia.

Són la Plaça Vicenç Ferrer, el C/ Moragas cantonada amb C/ Costa i Fornaguera, el C/ Ànimes amb C/ Sant Antoni, la Plaça Bartomeu Barceló i la Plaça Pompeu Fabra. També s’ha ampliat el servei a la zona del Mercat Municipal.

Captura de 2016-03-11 17:19:03Concretament el servei de deixalleria mòbil s’amplia a horari de matins. A banda de les tardes de dilluns a divendres de cinc a set, ara també hi haurà servei els matins de dilluns a dissabte de 10 a 12.

Tal i com s’ha fet fins ara, s’hi podran deixar mobles, electrodomèstics, pintures i dissolvents, fluorescents, runa, piles i bateries, aparells electrònics, esprais, ferralla, pneumàtics i olis usats de cuina.

L’Ajuntament insisteix en recordar que està totalment prohibit deixar residus abandonats a la via pública. Qui es vulgui desfer de mobles de dimensions més elevades, o qui tingui problemes per adequar-se a l’horari dels contenidors mòbils, convé que sàpiga que la deixalleria també ofereix un servei de recollida a domicili. Per fes ús d’aquest servei cal sol·licitar cita prèvia trucant al 93 766 21 87.

L’Ajuntament recorda que unes 3.000 persones van utilitzar la deixalleria mòbil l’any 2015. Per això ara s’ha decidit ampliar els horaris per tal de promoure-ho entre els veïns.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat